Zbatim apo anulim të Zajednicës ?!

Marrëveshja mbi krijimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe e vitit 2013, pastaj edhe ajo e vitit 2015, është…

Ku është gjenerata e ’81-it ?

Gjatë jetës së çdo njeriu janë disa momente historike të cilat i ndajnë “epokat”. Gjenerata ime, ose më saktë unë,…

Paratë e bardha për ditë të zeza

Pas dëmtimit të gazësjellësit “Rrjedha veriore 1 dhe 2”, dhe pas dëmtimit të urës strategjike ruse që lidh Krimenë me…

Të gjitha grevat e SBAShK-ut

Episodi i parë i serialit “SBAShK”, që zgjati një muaj, sikur u mbyll me rifillimin e mësimit nëpër shkolla. Episodi…

Të suspendohet për disa muaj vendimi mbi ndalimin e shitjes dhe ngrohjes me qymyr në Kosovë!

Në Francë po kërkohet dhe përgatitet lëshimi në punë i 32 reaktorëve bërthamor nga 56 sa i ka Franca, që…

Dimri e shpëtoi Rusinë nga Napoleoni …

Dimri e shpëtoi Rusinë nga Napoleoni ! Dimri e shpëtoi Rusinë nga Hitleri ! A do ta shpëton dimri Rusinë…

Shamia

Amplifikimi i temës së “shamisë”, edhe kur kundërshtohet kam frikë se i shërben atyre nga tabori tjetër. Por tani, që…

Çka po ndodh me kryeministrin e “tretë” Shqiptar?

Edhe njëherë, ditëve të fundit, Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq është bërë objekt i përgojimeve (ose të vërtetave?)…

Dy lajme të mira !

Pas humbjes së djathtës ekstreme në Francë, e njëjta ndodhi edhe në Slloveni. Atje fitoi Robert Golob, në garë me…

Lufta në Ukrainë dhe ndikimi në rajonin tonë

Lufta në Ukrainë, ose më saktë invazioni rus mbi Ukrainën, është ngjarje që përfundimisht do të shkakton një lëvizje tektonike…
Postimet e vjetra