Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Llafomania retorikë inflantive e zyrtarëve politik

Qytetarëve deri më sot nga qeveritë e deritanishme i është servuar një ideologji e re qe është shnderruar si koncept…

US Senatori, tash Presidenti i SHBA Joseph Biden, kishte rolin prijës në njohjen e pavarësisë së Kosovës!

Fakte dhe dëshmi Qytetarët shqiptaro-amerikanë që jetojnë në Amerikë kanë kuptuar drejt detyrën historike, të faktografimit të situatës në Kosovë,…

Shteti që mbijeton i mbytur fund e krye ne borgje!

Borgjet e prodhuesëve të krizës ekonomike faleshin, ndërsa me borgj ngarkohej shteti..! Sistemi më i thjeshtë i tregëtisë “klering” është…

Histori e madhe suksesi e Kosovës, e një familje stomatologësh nga Gjakova

Dr. Hajdari, Dr Drita, Dr. Lorik, Dr. Laurat dhe Dr. Labinot Përteshoni na bëjnë të krenohemi me arritjet e ndërmarrësisë…

“Rebelizmi” i vonshëm demokratik dhe memorja institucionale

Më shkurt, 2021 është ditëlindja e 47-të e Kushtetutës së KSAK, e cila ishte bazamenti konstitucional i shpalljes së pavarësisë…

E kujt është republika ?

Nganjëherë lajmet skandaloze të bëjnë të luash mendsh. Nuk janë vetëm lajmet por edhe këmbimi i llafeve që marrin karakter…

Vendosja e Ambasadës së Kosovës në Jerusalem në dakordancë të plotë me vendimin e SHBA…

Vendosja e Ambasadës së Kosovës në Jerusalem në dakordancë të plotë me vendimin e SHBA për zhvendosjen e ambsadës nga Tel Avivi…

Lideri pakontestueshem, Albin Kurti dhe zgjimi demokratik i popullit…!

Agim Vuniqi Albin Kurti (i lindur më 24 mars , 1976) është politikan dhe aktivist i Kosovës, i cili do…

Selitë partiake diktojnë çdo gjë

Korrupsioni, premtimet…, nga “kallashët” politikë si duket patën sukses, të gjithë iu përshtatën rregullave të reja, çdo gjë e keçe…

Përkrahja e votës për presidentin Trump e shqiptaro-amerikanëve të Detroitit dhe dhurata e Hoxhës, Shuajb Gërguri për z. Grenell

Në mediat e djeshme, por edhe në cicërrimën në “twitter” (https://www.instagram.com/p/CG8T-WkA1Us/?igshid=kmz6clhm90r0) të ndërmjetësuesit special për Kosovën dhe Serbinë nga Administrata…
Postimet e vjetra
error: