Thirrje politikës gjithëshqiptare:

Thirrje politikës gjithëshqiptare: Kuvendit dhe Qeverisë së Republikës së ShqipërisëKuvendit dhe Qeverisë së Republikës së KosovësUdhëheqjeve shqiptare në Maqedoninë e…

Energjia – e vërteta e gazit rus dhe e burimeve energjetike shqiptare !

Inxh. Abdullah Begolli Inxh. Xhafer Murseli Sa më tepër që kalon koha, aq më shumë mer përmasa lufta për energji…

JO Gazit të huaj për termocentrale shqiptare !

Autor: Inxh. i dipl. Abdullah Begolli Inxh. i dipl. Xhafer Murseli Specialist të fushës së energjisë Sa më tepër që…

Energjia e qymyrit të Kosovës dhe kujdestarët politik të gazit Rus në shqiptari!

Vendi ynë, është vend i bekuar prej natyrës, por i mallkuar nga drejtuesit e saj! Sevi (Lami) Agolli Kështu ndër…

Zgjedhjet !

Zgjedhjet janë kuptimi bazë i demokracisë, dhe e shprehin këtë kuptim, vetëm kur janë plotësishtë: Të lira, të drejtëpërdrejta, të…

Lufta për energji sa vjenë dhe ashpërsohet!

Rrita e popullsisë botërore, shtimi i nevojave për energji dhe shterimi i burimeve konvencionale të energjisë, kanë qenë, janë dhe…

Gjeneratorët e erës në shalë, fitim apo mashtrim ?

Shkruar nga: Abdullah Begolli Pse dhe si u bë japonezi pronar i këtyre bjeshkëve ?! Këto bjeshkë janë pasuri e rrallë…
Postimet e vjetra