Austria rekomandon vaksinimin anti-COVID për 5-11-vjeçarët

Austria rekomandon vaksinimin anti-COVID për 5-11-vjeçarët

Austria rekomandon në mënyrë të qartë vaksinimin e fëmijëve nga mosha 5-11 vjeç kundër COVID-19.


Austria është aktualisht në një bllokim kombëtar, me një incidencë javore prej 1 091 raste për 100 000 banorë.

Ditët e fundit, fushata e vaksinimit te të rriturit ka rimarrë vrullin fillestar, e nxitur nga kufizimet dhe certifikata shëndetësore 2-G./

Lexo edhe

Video

error: