Atmosferë festive për Vitin e Ri në Kopshtin “Nina”

Atmosferë festive për Vitin e Ri në Kopshtin “Nina”

Një atmosferë shumë festive ka qenë edhe në kopshtin e fëmijëve “Nina”.

Emisioni “Foleja” ishte atje për të parë nga afër festën e vogëlushëve të këtij kopshti.


Këngë, vallëzim nga fëmijët dhe takim me personazhet e tyre më të dashur.

Për më shumë ndiqni videon.

Lexo edhe

Video