Atmosferë festive për 17 shkurt në Kopshtin “Gjeniu”

Atmosferë festive për 17 shkurt në Kopshtin “Gjeniu”

Kopshti “Gjeniu” në Prishtinë kanë organizuar aktivitete shumë interesante për nderë të Pavarësisë së Kosovës.


Këngë, poezi, lojra, vizatime, biskota dhe shumë cka tjetër na prezantuan fëmijët e këtij grupi përmes emisionit “Foleja”.

Lexo edhe

Video