Atlantik Group shpërndau dhurata për festat e fundvitit

Atlantik Group shpërndau dhurata për festat e fundvitit

Festat e fundvitit ofrojnë shumë dashuri dhe lumturi për të gjithë.

Ata që më së shumti e shijojnë këtë periudhë janë fëmijët.


I gëzohen atmosferës dhe dhuratave.

Për ta bërë këtë fundvit edhe më të bukur, Atlantik Group kishte menduar t’i gëzojnë fëmijët me disa nga produktet e tyre, saktësisht fëmijët në SOS Fshat dhe disa kopshte.

Si reaguan fëmijët? Këtë mund ta ndiqni në kronikën e emisionit “Foleja”.

Lexo edhe

Video