Ativitete për stinen e pranverës në Kopshtin “Genius Land”

Ativitete për stinen e pranverës në Kopshtin “Genius Land”

Kopshti “Genius Land” në Prishtinë kanë organizuar aktivitete shumë interesante për stinen e pranverës.


Këngë, punime, lojra dhe shumë aktivitete tjera na prezantuan fëmijët e këtij kopshti në rubriken “Bota e Fëmijëve”.

https://www.facebook.com/foleja.kosovapress/videos/491365178686254

Lexo edhe

Video