Aspirina nuk përmirëson shanset për mbijetesë të atyre që janë shtruar në spital për shkak të COVID-19

Aspirina nuk përmirëson shanset për mbijetesë të pacientëve të pranuar në spital për shkak të infeksionit me koronavirus, tregoi një studim britanik. Në pacientët me COVID-19, një rrezik më i lartë i mpiksjes së gjakut në trup është vërejtur në të kaluarën, veçanërisht në mushkëri. Midis nëntorit 2020 dhe mars 2021, një studim i madh … Continue reading Aspirina nuk përmirëson shanset për mbijetesë të atyre që janë shtruar në spital për shkak të COVID-19