Asnjëherë mos i ngrohni këto 5 ushqime

Për punonjësit që sjellin ushqim nga shtëpia në enë plastike, ngrohja në mikrovalë në punë kursen kohë dhe para. Por jo të gjitha ushqimet i përgjigjen mirë ngrohjes – qoftë për shkak të mënyrës sesi reagojnë me bakteret gjatë tiganit ose për shkak të proteinave që shkatërrohen gjatë gatimit. Ka shumë të pavërteta që qarkullojnë … Continue reading Asnjëherë mos i ngrohni këto 5 ushqime