Asnjë parti dhe kandidat nuk aplikon për të marrë pjesë në zgjedhje në Podujevë

Asnjë parti dhe kandidat nuk aplikon për të marrë pjesë në zgjedhje në Podujevë

Asnjë parti politike apo kandidat nuk ka aplikuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për të marrë pjesë në zgjedhjet për kryetar të Komunës së Podujevës.


Lexo edhe

Video

error: