Asnjë pacient me Covid-19 në Spitalin e Gjakovës

Asnjë pacient me Covid-19 në Spitalin e Gjakovës

Spitali i Përgjithshëm Gjakovë ka njoftuar se sot nuk kanë asnjë pacientë që trajtohet për Covid-19.


Spitali e ka quajtur këtë fakt si lajm të mirë.

“Urojmë dhe shpresojmë që çdo dite të jete kështu. S’bashku e fitojmë luftën”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video

error: