ARTMOTION SJELL SUPER OFERTËN PËR BLACK FRIDAY!

ARTMOTION SJELL SUPER OFERTËN PËR BLACK FRIDAY!

Artmotion, platforma unike me kanale ekskluzive si filma, seriale, dokumentarë dhe sportet ekskluzive si Superliga Kosovare në Basketboll, Superliga e Futbollit Kosovar, NBA, Bundesliga, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024  me ekskluzivitetin e tri ligave më të forta evropiane të UEFA-s, Champions League, Europa League dhe garës më të re Conference League, ofron mundësi të jashtëzakonshme për të gjithë klientët që dëshirojnë të përfitojnë pakot e preferuara nga ofertat vetëm për Black Friday.


Black Friday këtë herë vjen me kursim në pagesa mujore në pakot më të kërkuara,  Pako Family me kanalet si Alsat M dhe kanalet turke si TRT, Star TV dhe Show Max, e kanalet sportive Art Sport 1 dhe Arena Sport 1 e deri në 200 kanale,  e cila ka zbritje nga çmimi 19.99 EUR/në  muaj në 15.99 EUR/në muaj dhe me internet stabil dhe të shpejtë deri në 50mbps, si dhe Pako Premium, pako me te gjitha sportet në një vend, të gjitha kanalet turke, e deri ne 240 kanale të përfshira vendore dhe ndërkombëtare e cila ka zbritje nga çmimi 24.99 eur/në  muaj në 19.99 eur/në muaj si dhe resiverin e dytë falas, dhe me internet të shpejtë deri në 250 mbps.

Oferta për Black Friday është ofertë promocionale dhe e limituar, prandaj vizitoni pikat tona të shitjes dhe informohuni më shumë për kanalet në pakot Family dhe Premium apo telefononi në qendrën e thirrjeve (pa pagesë) në numrin 0800 20 600.

Lexo edhe

Video

error: