Arti dhe fëmijët

Arti dhe fëmijët

Njihuni me shkollën e muzikës dhe artit Misbah & Friends!
Sipas studimeve të shumta muzika dhe arti në përgjithësi luan një rol shumë të rëndësishëm në zhvillimin e individit.


 

Lexo edhe

Video