Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Arrestohet personi i kërkuar për “sulm ndaj personit zyrtar”

Arrestohet personi i kërkuar për “sulm ndaj personit zyrtar”

Pas një pune intensive të hetueseve të Sektorit Rajonal Për Hetime DRP –Pejë, dhe një bashkëpunimi me qytetarët, është arritur të arrestohet personi i kërkuar Driton (Muharrem) Podrimqaku i lindur me 20.04.1979 nё fshatin Novosellë- Pejë, i cili është publikuar si person i kërkuar me datë 13.04.2021, për veprën penale “sulm ndaj personit zyrtar”.

Lexo edhe

Video

error: