Arrestohet një person për marrje ryshfeti

Është arrestuar një person pasi që mori ryshfet në vlerë prej 8 mijë euro. Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka njoftuar se Departamenti i Krimeve të Rënda, konkretisht Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, në koordinim me Policinë e Kosovës, më 29.06.2021, ka ndaluar personin me inicialet A.B., Drejtor i Administratës dhe Financave në Komisionin e … Continue reading Arrestohet një person për marrje ryshfeti