Arrestohet një person i kërkuar në Kaçanik

Arrestohet një person i kërkuar në Kaçanik

Policia e Kosovës sot në orën 14:30 në Kaçanik ka arrestuar personin e kërkuar me inicialet S.S.

34-vjeçari ishte i kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj për veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge, me dënim burgimi prej dy  vjetësh.


Pas kompletimit të dokumentacionit, i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave të gjykatës ndaj personave që ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së gjykatës, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video