Arrestohet një person i kërkuar në Ferizaj

Një person i kërkuar është arrestuar dje në Ferizaj. Policia ka informuar se gjatë legjitimit dhe kontrollimit, të dyshuarit i është gjetur një thikë, ndërsa pas verifikimit, ai ishte i kërkuar në bazë të urdhëresave të Gjykatës Themelore në Ferizaj për 6 vepra penale: tri raste ‘’Posedim i paautorizuar i narkotikeve, substancave psikotrope ose analoge, … Continue reading Arrestohet një person i kërkuar në Ferizaj