Arrestohet një person i kërkuar me urdhëresë nga gjykata në Mitrovicë

Arrestohet një person i kërkuar me urdhëresë nga gjykata në Mitrovicë

Policia e Kosovës sot në Mitrovicën e Jugut, ka arrestuar një person të dyshuar për të cilin kishte urdhëresa aktive të lëshuar nga gjykata kompetente.


G. D., 26-vjeçar, akuzohet për tri raste të veprave penale mashtrim, kanosje dhe blerje të sendeve të përfituara me kryerje të veprës penale.  

Pas përfundimit të procedurave policore, sipas urdhëresave të gjykatës,  i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Lexo edhe

Video