Arrestohet një oficer doganor dhe një person i dyshuar për dhënie të mitos dhe kontrabandim me barna

Mbrëmjen e së martës është arrestuar një oficer doganor dhe një person i dyshuar për dhënie të mitos dhe kontrabandim me barna. Nga Dogana e Kosovës kanë treguar se në veturën e dyshuar janë gjetur sasi të konsiderueshme të barërave. Ndërsa në depon e tashmë të arrestuarit janë gjetur stok të konsiderueshme të barërave ilegale … Continue reading Arrestohet një oficer doganor dhe një person i dyshuar për dhënie të mitos dhe kontrabandim me barna