Arrestohet një i dyshuar për vjedhje të veturës

Arrestohet një i dyshuar për vjedhje të veturës

Njësiti i Hetimeve të Stacionit Policor Kllokot ka arrestuar sot një person të dyshuar se më 17 janar 2022 ka kryer vjedhjen e një veture.

B.R. (1983) është intervistuar në prezencë të avokatit mbrojtës, i cili ka pranuar veprën në tërësi dhe ka deklaruar se automjetin e vjedhur e ka shitur tek i dyshuari shqiptar kosovar Z.D. (1982).


I njëjti është shoqëruar në stacion policor për intervistim në prezencë të avokatit mbrojtës për veprën penale blerja, pranimi ose fshehja e sendeve të përfituara me kryerjen e veprës penale, i cili po ashtu ka pranuar se ka blerë veturën nga i dyshuari.

Në lidhje me rastin është njoftuar Prokurori i Shtetit i cili urdhëron që i dyshuari i parë të dërgohet në mbajtje për 48 orë ndërsa i dyshuari i dytë të lirohet në procedurë të rregullt.

Lexo edhe

Video