Arrestohet Dardan Molliqaj

Dy aktivistë të Partisë Socialdemokrate (PSD) arritën që të hynë dhe ta pengojnë konferencën për medie që po mbante Kryetarja e Gjykatës Speciale, Ekatarina Trandafilova. Por aktivistë të tjerë vendosnin mbishkrim “Non Grata” në veturën e EULEX, e për çka ata u arrestuan nga Polica e Kosovës. në mesin e të arrestuarve është edhe Daradan … Continue reading Arrestohet Dardan Molliqaj