Arrestohen gjashtë persona për vjedhje në Mitrovicë

Arrestohen gjashtë persona për vjedhje në Mitrovicë

Hetuesit policor në kuadër të Stacionit Policor ‘Jugu’ në Mitrovicë, gjatë ditës së sotme, kanë arritur të identifikojnë dhe të arrestojnë gjashtë persona të dyshuar për veprën penale ‘vjedhje e rëndë’, rast ky i raportuar në orët e mëngjesit të sotëm, ku cak i kësaj vjedhje ishin pjesë të metaleve nga parku i mbetjeve në Flotacionin e minierës Trepça në Tunelin e Parë.


Sipas policisë, arrestimi i gjashtë personave të dyshuar është bërë mbi  dyshime të arsyeshme  dhe provave të siguruara se personat e dyshuar në bashkëveprim kanë kryer veprën penale ‘vjedhje e rëndë’,  duke vjedhur pjesë të metalta nga parku i mbetjeve në Flotacion.

“Në cilësi të provave materiale tek  të dyshuarit është gjetur dhe sekustruar sasia e metaleve të vjedhura, prova këto që do të procedohen si dëshmi materiale në veprën penale. Pas procedurave interivistuese me aktvendim të prokurorit të rastit, gjashtë personave të dyshuar u është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video