Arrestohen dy braziliane dhe tre kosovarë dyshohen për prostitucion

Arrestohen dy braziliane dhe tre kosovarë dyshohen për prostitucion

Policia ka arrestuar pesë të dyshuar, dy femra shtetase braziliane dhe tre meshkuj kosovarë.

Po dyshohen se të njëjtit në bashkëveprim janë marrë me prostitucion.


Të dyshuarit janë dërguar në procedurë të shpejtë në gjykatën kompetente.

Rasti është inicuar si marrje me prostuticion.

“Prishtinë 25.08.2022-16:00. Janë arrestuar pesë të dyshuar, dy femra shtetase braziliane dhe tre meshkuj kosovarë nën dyshimin se të njëjtit në bashkëveprim kanë kryer veprën e lartëcekur. Me vendim të prokurorit,  të dyshuarit janë dërguar në procedurë të shpejt në gjykatën kompetente”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video