Arrestohen 8 persona për fajde, detyrim dhe armëmbajtje pa leje

Policia e Kosovës, pas hetimeve intensive të kryera ndaj të dyshuarave të përfshirë në veprat penale fajde dhe detyrim, më 15, 16 dhe 17 shtator në tri raste të ndara në Pejë, Gjakovë dhe Prizren, ka realizuar operacione policore ku janë arrestuar në flagrancë tetë të dyshuar.   Të arrestuarit në këto operacione policore janë … Continue reading Arrestohen 8 persona për fajde, detyrim dhe armëmbajtje pa leje