Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Arratisja e dy të miturve, suspendohen dy zyrtarë korrektues në Lipjan

Arratisja e dy të miturve, suspendohen dy zyrtarë korrektues në Lipjan

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se për shkak të arratisjes së mbrëmshme të dy të miturve nga Qendra Korrektuese Lipjan, ka suspenduar dy zyrtarë korrektues.


Deri te suspendimi është ardhur për shkak të dyshimit se zyrtarët korrektues gjatë kryerjes së detyrës zyrtare  kanë shkelur procedurat e sigurisë institucionale.

Lidhur me rastin, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka iniciuar procedurë disiplinore dhe ka caktuar Komisionin Hetimor të Brendshëm, i  cili do të hetojë rastin në tërësi.

Lexo edhe

Video

error: