Aron Musliu, 8 vjeçari nga Gjilani shkëlqen në garat e këndimit

‘’Bota e talenteve’’ është një ndër rubrikat më të parapëlqyera të emisionit. Kësaj here, në kuadër të kësaj rubrike, ju prezantojmë me talentin nga qyteti i Gjilanit, Amar Musliu. Ai na tregon për pasionin me të madh të tij muzikën si dhe për çmimet e panumërta qe ka marrë në gara të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

Për më shumë ndiqni rubrikën e parë!

Lexo edhe

Video