Arkivoli me trupin e mbretëreshës u ul në varrin mbretëror

Arkivoli me trupin e mbretëreshës u ul në varrin mbretëror

Arkivoli që përmban trupin e mbretëreshës Elizabeth II është ulur në varrin mbretëror në kapelën e Shën Gjergjit në Kështjellën Windsor.


Në fund të shërbesës u këndua himni kombëtar britanik. Fundi i funeralit është gjithashtu fundi i pjesës publike të funeralit të Elizabeth, dhe një shërbim privat për familjen do të mbahet më vonë, raportoi CNN.

Mbretëresha do të transferohet në kapelën e Mbretit George VI, e vendosur gjithashtu në Kishën e Shën Gjergjit, ku do të varroset pranë bashkëshortit të saj të ndjerë Princit Philip.

Lexo edhe

Video