Ardian Gjini zotohet për projekte të reja në Gjakovë

Ardian Gjini zotohet për projekte të reja në Gjakovë

Kandidati i AAK-së për të parin e Gjakovës në zgjedhjet e 17 tetorit, njëherësh kryetari aktual Ardian Gjini ka thënë se gjatë mandatit të tij të ardhshëm katërvjeçar do të fillojë me projekte të reja për komunën.


Në një postim në Facebook, Ardian Gjini ka thënë se Rogova, Bishtazhini, Smaqi, Lipoveci dhe Gërqina i kanë përjetuar efektet e mëdha të investimeve në katërvjeçarin e fundit me qeverisjen e tij.

“Tani është radha për projekte të reja. Do ta çojmë përpara Gjakovën duke e dashur dhe duke punuar pa u lodhur asnjëherë”, është shprehur ai.

Lexo edhe

Video