Arbër Vokrri emërohet zëvendësministër i Administrimit të Pushtetit Lokal

Arbër Vokrri emërohet zëvendësministër i Administrimit të Pushtetit Lokal

Kryeministri Albin Kurti ka emëruar sot Arbër Vokrrin për zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal. 


Kurti me këtë rast ka uruar zëvendësministrit Vokrri suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tij, thuhet në njoftim.

Ndryshe, Arbër Vokrri ishte tërhequr nga gara për kryetar të Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë në zgjedhjet e fundit të kësaj partie.

Video