Apple prezanton nesër pajisjet e reja të iPhone

Apple prezanton nesër pajisjet e reja të iPhone

Apple pritet të zbulojë linjën e re të telefonit të zgjuar seria 8 dhe produkte të tjera të mërkurën në një ngjarje “Far Out”, në Cupertino, Kaliforni.

Është ngjarja e parë e kompanisë në ambiente të mbyllura që nga pandemia, në të cilën njoftohet lansimi i pajisjeve të reja iPhone.


Bazuar në raportin, pajisja më e fundit pritet të përfshijë përditësime për kamerën, ruajtjen dhe dizajnin, si dhe lidhjen e rrjetit satelitor.

Thuhet se versioni mini iPhone mund të ndërpritet. Çmimet dhe opsionet e paketuara për produktin kryesor të Apple do të monitorohen nga afër.

“Apple mund të vendosë të rrisë çmimin e modelit pro dhe të lërë të pandryshuara çmimet e modeleve më të ulëta”, tha analisti i BofA Securities, Vamsi Mohan.

Lexo edhe

Video