Apliko për kredi në ProCredit në më pak se 50 sekonda (Video)

Apliko për kredi në ProCredit në më pak se 50 sekonda (Video)

Klientët privatë të bankës ProCredit mund të aplikojnë online për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës apo patundshmëri e cila po ofrohet me kushte speciale dhe normë atraktive të interesit.  

Apliko Online Këtu

Të veçantat e kredisë:


 Normë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%
 Trajtim të shpejtë të aplikacioneve online
 Afat maturimi deri në 20 vite

Oferta vlen deri më: 30 qershor 2021

Shiko videon udhëzuese:


Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: