Anulohet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Anulohet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Drejtoria për Media dhe Marrëdhënie me Publikun e Kuvendit të Kosovës njoftoi se është anuluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit.


Kjo për shkak të ezaurimit të rendit të ditës në seancën e jashtëzakonshme.

“Për shkak të ezaurimit të rendit të ditës në seancën e jashtëzakonshme, anulohet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, e paraparë për sot në orën 11:00”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video