Anulohet mbledhja e Komisionit hetimor rreth procesit të privatizimit

Anulohet mbledhja e Komisionit hetimor rreth procesit të privatizimit

Është anuluar mbledhja e Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë.


Ky komision në mbledhjen e sotme kishte paraparë të shqyrtonte listën e dëshmitarëve, përzgjedhjen e ekspertëve të jashtëm si dhe publikimin e adresës për dorëzimin e dëshmive nga qytetarë.

Kjo mbledhje është paraparë që të mbahet nesër në orën 10:00.

Lexo edhe

Video

error: