Ansambli Trio Vivo sot me koncert në Vjenë

Ansambli Trio Vivo sot me koncert në Vjenë

Artistet shqiptare Lejla Pula Enkelejda, Zajmi Gorani dhe Besa Llugiqi, sot do të interpretojnë veprat e tyre para publikut artdashës në Vjenë.


Koncerti do të mbahet në sallën e Shoqatës për Muzikë dhe Teatër me rastin e tre vjetorit të publikimit të CD-së së këtij ansambli.

Koncerti organizohet nga shoqata Vienna International Pianists nën udhëheqjen e maestro, Stephan Moller.

Video