Anesa Shabani, gjilanasja merr çmimin për piano në Poloni

Fëmijët e talentuar kanë të zhvilluar në një nivel të lartë aftësitë e tyre natyrore. Fëmijët mund të jenë të talentuar në shumë fusha, duke përfshirë sportin, artin, muzikën, aftësitë intelektuale dhe më shumë. Fëmijët e talentuar kanë nevojë për mbështetje dhe inkurajim për të shfrytëzuar maksimalisht aftësitë e tyre. E tillë është edhe gjilanasja Anesa Shabani e cila duket se po korr suksese në fushën e  muzikës. Në një intervistë për emisionin ‘’Foleja’’ ajo na tregon për dy pasionet e saj të mëdha, pianon si dhe këndimin.

Lexo edhe

Video