Ana Isufi vajza e arteve

Ana Isufi vajza e arteve

Kjo është Ana, ajo ka pasion muzikën, baletin dhe modelingun.

Është vetëm 7 vjeç dhe deri tani ka arrit suksese në të trija këto.


Ajo thotë se dëshira për të kënduar ka filluar që në moshë të rë, ku pastaj ishte nëna e saj ajo që e dërgoi në shkollë të muzikës.

Tani Ana ushtron piano dhe është shumë e lidhur me këtë instrument.

Lexo edhe

Video