Amra Nur, 8 vjeçarja boton librin e saj të parë nga kursimet e veta

Amra Nur Ramiqi është vetëm 8 vjeçare, pasioni më i madh i së cilës është të shkruaj. Këtë dhunti sipas saj ajo e ka trashëguar nga prindërit si gazetar dhe analist. ‘’Para Kohe’’ titullohet libri i cili Amra Nur sapo ka botuar. Çfarë është mjaft me rëndësi mbi librin me tregime nga më të ndryshmet, është fakti se Amra ka arritur ta botojë atë nga kursimet  e veta.

Lexo edhe

Video