Amber Heard deklarohet për herë të parë pas vendimit të gjykatës

Amber Heard deklarohet për herë të parë pas vendimit të gjykatës

Pasi juria vendosi në favor të ish-bashkëshortit të saj, aktorja  Amber Heard vendosi të flasë për herë të parë publikisht mbi procesin gjyqësor.

Në një intervistë për NBC ajo e quajti vendimin të padrejtë dhe tha se ishte rezultat i “përfaqësimit të njëanshëm në mediat sociale”.

Heard iu referua “urrejtjes dhe zemërimit” me të cilën u përball gjatë gjyqit dhe pas vendimit të jurisë, ndërsa dënoi vendimin e “padrejtë” kundër saj.


“Edhe dikush që është i sigurt se e meritoj gjithë këtë urrejtje dhe zemërim, edhe nëse mendon se po gënjej, nuk mund të më shikosh në sy dhe të thuash se jam e përfaqësuar sinqerisht në mediat sociale. Nuk mund të më thuash që e gjithë kjo ishte e drejtë”, tha Heard.

Në fillim të këtij muaji juria vendosi njëzëri në favor të Johnny Depp. Për më tepër, juria i dha aktorit 15 milionë dollarë – 10 milionë dëmshpërblim dhe 5 milionë dëmshpërblim, megjithëse gjyqtari uli pagesën e dytë në 350.000 dollarë sipas ligjit të Virxhinias.

Heard mori një dëmshpërblim relativisht të parëndësishëm prej 2 milion dollarësh dhe i detyrohet ish-bashkëshortit të saj 8.35 milionë dollarë pas një padie.

Lexo edhe

Video