Ambasadorja franceze: Dialogu Kosovë-Serbi, forma e vetme për t’u arritur pajtimi

Dialogu në mes të Kosovës dhe Serbisë është domosdoshmëri dhe duhet të zhvillohet me një frymë konstruktive dhe të hapur, pasi kjo është forma e vetme për të arritur pajtimi në mes dy vendeve dhe një të ardhme të përbashkët. Kështu ka deklaruar ambasadorja e Francës në Kosovë, Marie Christine Buter gjatë ceremonisë së përvjetorit … Continue reading Ambasadorja franceze: Dialogu Kosovë-Serbi, forma e vetme për t’u arritur pajtimi