Ambasadori norvegjez viziton agjencinë e lajmeve KosovaPress

Ambasadori i Norvegjisë në vendin tonë, Jens Erik Grondahl, ka qëndruar për një vizitë në Agjencinë e lajmeve KosovaPress, ku është pritur nga drejtuesit e agjencisë. Drejtoresha e Agjencisë, Suzana Rakovica, e njoftoi ambasadorin Grondahl për punën 23-vjeçare të KosovaPress në shërbim të informimit të saktë dhe të drejtë. Po ashtu, e njoftoi për bashkëpunimin … Continue reading Ambasadori norvegjez viziton agjencinë e lajmeve KosovaPress