Ambasada amerikane: Kosova dhe Serbia të përmbahen nga veprimet e njëanshme

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë u ka bërë sot thirrje Kosovës dhe Serbisë që të përmbahen dhe të zvogëlojnë menjëherë tensionet pas futjes së masave të reciprocitetit në targat e trafikut nga Kosova. “Ne i bashkohemi Bashkimit Evropian duke i bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të përmbahen nga veprimet e … Continue reading Ambasada amerikane: Kosova dhe Serbia të përmbahen nga veprimet e njëanshme