Amar Shabani, këngëtari i vogël nga Ferizaji që aspiron skenat botërore

 Kësaj here, pjesë e rubrikës ‘’Bota e Talenteve’’ është këngëtari Amar Shabani nga qyteti i Ferizaj. Amari na tregon për talentin e tij si dhe për çmimet e para të cilat ai i ka rrëmbyer nëpër festivalet e këngës ku ka marrë pjesë. Përgjatë intervistës ai nuk heziton të na tregoj edhe për ëndërrat  e tij që një ditë t’i prek skenat e mëdha botërore.

Lexo edhe

Video