Alpinisti hasi një pumë: Ajo e ndoqi dhe sulmoi për gjashtë minuta – video

Alpinisti hasi një pumë: Ajo e ndoqi dhe sulmoi për gjashtë minuta – video

Alpinisti Kyle Burgess përjetoi frikën më të madhe të jetës së tij në Utah, ndërsa puma e ndoqi për gjashtë minuta.

Në një udhëtim në Kanionin e Slate, ai u ndesh me një pumë që e ndoqi për gjashtë minuta dhe u përpoq ta sulmonte disa herë.


“Sinqerisht, në fillim nuk e dija se cila kafshë ishte, por shpejt e kuptova se ishte një këlysh pume,” tha Burgess.

Ai shpëtoi pa lëndime dhe thotë se puma, nëse do të donte, mund ta kishte vrarë.

Video

error: