Aliu: Sistemi i ujësjellësit “Hidrodrini” nuk është i mbrojtur

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se sistemi i ujësjellësit KRU “Hidrodrini”, në Deçan, nuk është i mbrojtur. Ai në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, tha se tërë sistemin e ujësjellësit e kanë trashëguar, e që disa prej tyre nuk kanë as leje ujore, por përmes inspektimeve të … Continue reading Aliu: Sistemi i ujësjellësit “Hidrodrini” nuk është i mbrojtur