Aliu për magjistralen Podujevë-Prishtinë: Pjesa e trasesë prej katër shiritave përfundon në vjeshtë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturor, Liburn Aliu ka bërë të ditur se pjesa e trasesë prej katër shiritave të magjistrales Podujevë-Prishtinë do të përfundojë deri në vjeshtën e këtij viti. Megjithatë, në seancën e Kuvendit, Aliu tha se kjo rrugë ka probleme të shumta, njësojë sikur magjistralja Prishtinë-Mitrovicë. Për këtë arsye, ai tha … Continue reading Aliu për magjistralen Podujevë-Prishtinë: Pjesa e trasesë prej katër shiritave përfundon në vjeshtë