Aliu: Linja hekurudhore Durrës-Prishtinë do të plotësojë një ëndërr të shqiptarëve

Marrëveshja për linjën hekurudhore Durrës-Prishtinë po konsiderohet si një mundësi e mirë për zhvillim ekonomik edhe për Shqipërinë por edhe për Kosovës dhe qasje në korridoret evropiane. Ministri i Mjedisit, Planifikimi Hapësinor dhe Infrastrukturës së Kosovës, Liburn Aliu u shpreh se linja hekurudhore Durrës- Prishtinë do ketë impakt të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të të … Continue reading Aliu: Linja hekurudhore Durrës-Prishtinë do të plotësojë një ëndërr të shqiptarëve