Aliu: Ky është defekti i VV-së në nivel lokal

Aliu: Ky është defekti i VV-së në nivel lokal

Ministri i Infrastrukturës dhe anëtari i kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu ka thënë se VV është ndërtuar është ndërtuar me tema të nivelit qendror dhe ky ndoshta është edhe defekt që do të duhej të ndërtohej edhe në nivelin lokal.

Aliu tha se angazhimi i VV-së në qeveri merr kohë dhe e pamundëson komunikimin me qytetarët


“Për muaj të tërë ne nuk kemi mundur të komunikojmë mjaftueshëm me qytetarët për shkak të angazhimeve që kemi pas”, tha ai në një intervistë për Klan Kosova.

Sipas tij, forcimi i VV-së, ka bërë edhe reformimin për të mirë të partive tjera.

Lexo edhe

Video

error: