Alibelaj: Shqipërisë të shohin Serbinë vetëm ashtu siç e sheh Kosova

Alibelaj: Shqipërisë të shohin Serbinë vetëm ashtu siç e sheh Kosova

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike në Shqipëri, Ekelejd Alibelaj, ka kërkuar nga institucionet e Shqipërisë që të shohin Serbinë vetëm ashtu siç e sheh Kosova.

Ai në mbledhjen solemne të Kuvendit të Shqipërisë dhe Kosovës, përmendi kundërshtimin e Kosovës për idenë e Ballkanit të Hapur dhe nënvizoi nevojën për moscënim të sovranitetit të Kosovës.


Akuza ndaj Serbisë, adresoi edhe shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ndryshim, Fatmir Mediu.

“Serbia po armatoset, po rrezikon stabilitetin në rajon, kërcënon sigurinë në Kosovë”, tha ai.

Lexo edhe

Video