Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë viziton fabrikën “Comodita” në Gjakovë

Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë viziton fabrikën “Comodita” në Gjakovë

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, me bashkëpunëtorë viziton fabrikën “Comodita” në Gjakovë.


Ahmeti i shoqëruar nga kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Veriore, Talat Xhaferi, zëvendës kryeministri i parë, Artan Grubi, ministri i Financave, Fatmir Besimi, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, ministri i Jashtëm, Bujar Osmani, dhe shefin e grupit parlamentar, Arbër Ademi po zhvillojnë takim me udhëheqësin e kompanisë “Comodita”, Shkëlqim Devolli dhe të tjerë.

Pas takimit, nga të njëjtit pritet të ketë deklaratë për media.

Lexo edhe

Video